Cata la lata (Rexistro nro. 1069680)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00881nam a2200217 i 4500
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA
Campo fixo de descrición física ta
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 220604s2021 sp ao er spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal C 2135-2021
ISBN
ISBN -
CDU
CDU 664.95(460.11)(083.12)
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Cata la lata
Resto do título : las recetas de nuestros mares con conservas de pescado y marisco
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación [S.l.]
Editorial : Anfaco-Cecopesca
Data de publicación , D.L. 2021
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 37 p.
Outras características físicas : il., fot.
Dimensións ; 23 cm.
NOTA XERAL
Nota xeral Na cub.: Disfruta y saborea todo el sabor del mar con conservas de pescado y marisco
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Conservas de mariscos -
-- 112724
Subdivisión xeral Recetas de cocina
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Conservas de mariscos -
-- 112725
Subdivisión xeral Receitas de cociña
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Conservas de pescado -
-- 112722
Subdivisión xeral Recetas de cocina
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Conservas de peixe -
-- 112723
Subdivisión de forma Receitas de cociña
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet http://www.catalalata.com/CATA_LA_LATA_-_%20RECETARIO_ESP.pdf
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          IES Fernando Blanco IES Fernando Blanco Sala préstamo 2023-05-22 Doazón ANFACO (Asociación Nacional de Fabricantes de conservas, de pescados y marisco) 641 cat 641 VAR cat CED072000012250 2023-05-22 Prestable

Coa tecnoloxía Koha