000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00881nam a2200217 i 4500 |
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA |
Campo fixo de descrición física |
ta |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
220604s2021 sp ao er spa d |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
C 2135-2021 |
ISBN |
ISBN |
- |
CDU |
CDU |
664.95(460.11)(083.12) |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Cata la lata |
Resto do título |
: las recetas de nuestros mares con conservas de pescado y marisco |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
[S.l.] |
Editorial |
: Anfaco-Cecopesca |
Data de publicación |
, D.L. 2021 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
37 p. |
Outras características físicas |
: il., fot. |
Dimensións |
; 23 cm. |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Na cub.: Disfruta y saborea todo el sabor del mar con conservas de pescado y marisco |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Conservas de mariscos - |
-- |
112724 |
Subdivisión xeral |
Recetas de cocina |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Conservas de mariscos - |
-- |
112725 |
Subdivisión xeral |
Receitas de cociña |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Conservas de pescado - |
-- |
112722 |
Subdivisión xeral |
Recetas de cocina |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Conservas de peixe - |
-- |
112723 |
Subdivisión de forma |
Receitas de cociña |
ACCESO ELECTRÓNICO |
Dirección de internet |
http://www.catalalata.com/CATA_LA_LATA_-_%20RECETARIO_ESP.pdf |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |